Les baixes d'última hora d'algunes jugadores locals per un procés víric han condicionat l'alineació del Femení de Pere Salado, que ha caigut (1-2) contra el CE Mercantil i trenca una ratxa de quatre victòries consecutives.

S'han avançat les de Mira-sol amb una rematada d'Anna Torres a la sortida d'un còrner en el minut 7. Un partit sense un clar dominador, amb l'impediment de la pluja a un joc combinatiu. Les ocasions per banda local han anat arribant i Tania ho ha intentat de vaselina, sense poder superar a la portera visitant.

A la segona part, els canvis han marcat el resultat final. Un centre lateral l'ha aprofitat Mireia Martínez per posar l'empat en el 54, just quan a les locals més els hi pesaven les cames, sense poder combinar amb claredat. Deu minuts més tard i després d'una claríssima ocasió de Carla per al Mira-sol, el Mercantil ha fet el segon de falta directa executada per Iratxe Palomero, a la qual res ha pogut fer Henar Clavero sota pals. Amb l'1 a 2 al marcador, els visitants s'han tancat i el Mira-sol no ha pogut empatar tot i intentar-ho i tenir una clara ocasió gairebé al final.

Derrota al final contra un bon Mercantil que és tercer amb 32 punts, pels 19 de les verd-i-negres. La següent jornada visiten el AEM, equip contra el qual van perdre (2-4) en l'anada.