Nou triomf dels homes de Miguel Ángel Romero (1-2) en aquest cas davant un rival directe com es el Cerdanyola B. Els mirasolencs no van fer un partit tant complet com en la darrera jornada, però van saber sumar els tres punts en un matx complicat.

Un primer temps igualat amb ocasions per totes dues bandes i moltes interrupcions en el joc. Dues de clares per al Mira-sol, una de Yago Sirio i una de Adri Ayala, però el marcador no es va voler moure.

En el segon temps el joc va passar a ser controlat pel Mira-sol i el filial del Cerdanyola va buscar la contra i va fer l’1-0 amb un gol de Joel Balsa.  Ignasi va marcar l’1-1 després d’aprofitar el rebuig en un penal llançat per Arroyo, en el que va ser expulsat el porter local. Més tard, a la contra, Arroyo va culminar una bona jugada personal per fer l’1 a 2 definitiu i confirmar la tendència positiva amb la que acaba l’equip la temporada.

Amb 46 punts, els mirasolencs tanquen la lliga a casa amb un derbi contra el Junior B, equip que es juga la permanència a Tercera Catalana. A l’anada els mirasolencs van guanyar per 0 a 3.