L’Amateur de Jordi Garcia inicia la temporada amb un empat (1-1) a casa contra el Marina-Can Gambús de Sabadell, en la jornada 1 del grup 6 de Tercera Catalana.

Els mirasolencs van dominar el partit de principi a final, però no van estar encertats per poder endur-se el triomf. En els primers minuts la bola va ser local, al una ràpida circulació de pilota i un primer gol de Yago Sirio, que va marcar de cap. Però els sabadellencs si que van ser efectius i en un contratac fruit d’una pèrdua de pilota, van fer l’empat per obra de Santi Ferrer. Un gol que va donar ales als visitants, que van tenir un parell d’ocasions ben resultes pel porter debutant Víctor Jiménez. En els darrers minuts del primer temps, de nou els mirasolencs es van fer amb el control del partit.

En el segon temps, el domini va ser local, però sense gaire profunditat. Malgrat això, els de Mira-sol van disposar de 3 o 4 ocasions per endur-se el triomf, però va fallar la punteria. Al final un punt en l’estrena que deixa als de Jordi Garcia a mitja taula.

Aquesta setmana derbi Junior – Mira-sol Baco, diumenge a dos quarts de set de la tarda.