Els de Jordi Garcia van fer un partit molt complet i van poder superar (2-1) el líder, la PD Pajaril. Els de Mira-sol van saber patir contra un gran rival i van sumar una important victòria a casa, que els fa pensar que no sempre han de perdre punts en els darrers moments.

El Pajaril va demostrar el perquè de la seva classificació. Va dominar els primers minuts de partit, amb un perillòs joc entre línies que va fer defensar els mirasolencs molt a prop de la porteria de Victor Beas. Passats els primers minuts, poc a poc el Mira-sol es va anar treient la pressió visitant i en una passada a l’espai, Yago Sirio va aconseguir definir amb molta qualitat davant el porter visitant. Amb el gol els mirasolencs van millorar, i a la sortida d’una falta lateral, Yago Sirio va pentinar una bola que va saber rematar José Cuevas al fons de la xarxa. El partit es posava molt de cara per als mirasolencs, però vist com van acabar els darrers enfrontaments, no van refiar-se, tot i que abans del descans els visitants van reduir distàncies a la sortida d’un córner.

En el segon temps els mirasolencs van sortir bé, intentant fer més gran l’avantatge i van gaudir d’ocasions de Bernat Badrena, Yago Sirio i Juan Lizariturry, que no van encertar. Sobre el Municipal de Mira-sol va planejar el fantasma de les darreres jornades, on l’equip verd-i-negre es deixava empatar i fins i tot guanyar en els darrer minuts. El Pajaril va apretar, va ficar al Mira-sol al seu camp, però van estar molt bé defensivament per aconseguir una victòria de prestigi davant un gran Pajaril, que va demostrar el perquè és un dels favorits a l’ascens.

El mirasolencs sumen 14 punts i són desens aquesta setmana hi ha derbi, visiten el Sant Cugat FC B, dissabte a les sis de la tarda.