El Femení de Pedro Salado deixa escapar un 3 a 0 a favor i acaba empatant contra l’EF Manu Lanzarote B en la novena jornada del grup 1 de Primera Divisió.

Les mirasolenques van començar molt bé, exercint una pressió alta sobre la sortida de pilota que va donar els seus primers fruits amb el primer gol de Leti Illa després d’una recuperació de Tania Torrecabota. Era el minut 12 i en el 20, mateix guió i mateix resultat, recuperació de pilota i Roser Ventura que feia el 2 a 0. Fidels al seu estil, les de Mira-sol no es van tirar enrere i van buscar fer més ampli l’avantatge. El tercer gol no va arribar fins a la segona part, de nou obra de Leti Illa. Però amb el clar marcador a favor, la relaxació es va apoderar de les locals i les visitants van empatar el partit en 15 minuts amb gols de Patricia Vázquez, en dues ocasions, i Celia Urgeles. El Mira-sol va fer un ajust defensiu per frenar la sagnia en què s’havia convertit la segona part i al final van poder mantenir un punt. Un empat insuficient vist com havia anat la primera part.

Amb el punt les de Pedro Salado sumen 14 i són sisenes i aquesta setmana visiten la Fundació Esportiva Cornellà.