Els homes de Jordi Garcia sumen un punt (2-2) n la seva visita al Sant Cugat FC B en partit corresponent a l’onzena jornada del grup 6 de Tercera Catalana. Els mirasolencs van dominar clarament en el primer temps i podien haver sentenciat el matx, però de nou una desconexió de l’equip en el segon temps va impossibilitar la victòria.

La primera part va ser del Mira-sol, movent ràpid la bola i creant ocasions en diferents situacions del joc. En un mà a mà, Yago Sirio va fer el 0 a 1, i els de Jordi Garcia van disposar de més ocasions per senteciar. De la seva banda, el Sant Cugat FC B no arribava amb perill, tret d’una falta lateral o còrner.

En el segon temps els primers minuts van passar a ser dominats clarament pels locals. Simón Basanta amb dues dianes, va donar la volta al marcador, primer aprofitant una pilota filtrada entre els centrals mirasolencs i després rematant de cap una falta lateral. En la celebració del segon gol va veure la segona groga i va se expulsat. Els mirasolencs no van jugar molta estona amb un home més, ja que Kevin Pedragosa va rebre la vermella directa quan va cometre una falta sent el darrer home en defensa. Amb les forces igualades, els mirasolencs van aconseguir l’empat. De nou Yago Sirio va anotar i en aquesta ocasió de cap una centra d’Adri Ayala. Els darrers minuts de partit no van tenir un dominador clar i qualsevol dels dos equips podrien haver aconseguit el gol del triomf.

Amb l’empat, el Mira-sol Baco suma 15 punts i és onzé, mentre que el filial del SantCu és quinzé amb nou. Aquesta setmana els de Mira-sol reben el Tibidabo-Torre Romeu.