A les de Pedro Salado se’ls hi escapa el partit en un segon temps en que la Fundació Unió Esportiva Cornella va valer-se del joc directe per remuntar el partit i endur-se el triomf (3-2) a la desena jornada del grup 1 de Primera Divisió.

Les mirasolenques van començar be, apretant a dalt i donant mostres de bon joc. La primera ocasió però va ser per a les locals, amb una bona aturada d’Henar Clavero en un 1 contra 1. Però a la següent jugada Maria Ramos va avançar en un córner amb un remat picat. Les mirasolenques no van baixar els braços i Roser Ventura va fer l’empat aprofitant un malentès a la defensa local.

Amb empat a 1 es va arribar al descans i la segona part Tania Torrecabota va fer l’1 a 2 a plaer aprofitant un rebuig de la portera. Les locals van estirar les línies i no van parar de penjar pilotes a l’àrea. Una indecisió d’Henar Clavero va propiciar el 2 a 2 i en un córner, de nou les de Cornellà van marcar i van fer el 3 a 2. Daniela Oppitz va ser l’autora dels dos gols, de donaven el triomf a les de Cornellà, malgrat les ocasions i l’empenta de les mirasolenques per aconseguir l’empat.

Amb la derrota les de Mira-sol es queden vuitenes amb 14 punts i aquesta setmana reben el Pardinyes B.