L’Amateur de Jordi Garcia cau a casa (2-4) davant el Tibidabo Torre-Romeu a la dotzena jornada del grup 6 de Tercera Catalana. Els mirasolencs han anat gairebé tot el partit per sota en el marcador, tot i tenir moments de domini del joc.

En el primer temps van ser els locals els que van portar la iniciativa, amb més control de pilota del Mira-sol i una primera ocasió que va anar al pal a xut de Yago Sirio. Tot i disposar de dues ocasions més els locals, van ser els visitants qui van fer el 0 a 1 mitjançant Toni Mesa que va batre a Victor Beas després d’una recuperació en el mig camp. S’avançaven aixií els de Sabadell que veien com el Mira-sol aconseguia l’empat amb un fort xut de Bernat Badrena després d’una bona jugada de conjunt. Però abans d’acabar el primer temps, de nou els visitants marcaven en un córner per mitjà de Pablo Castro.

En el segon temps el Tibidabo va saber sentenciar ràpidament amb dos gols només començar de Daniel Mesa i Francisco Espinosa. Una gerra d’aigua freda per a un Mira-sol que no havia estat malament durant el partit, però que va acabar pagant car els desconcert d’aquests minuts. Amb 1 a 4 en el marcador, els locals van buscar retallar distàncies i ho van aconseguir mitjançant Eric Lison que va rematar a plaer en el segon pal una bona jugada de Yago Sirio. Malgrat la reacció local, no hi va haver temps per a més i els minuts de desconcert a l’inici del segon temps els van condemnar.

Amb la derrota els de Jordi Garcia sumen 15 punts i són dotzens i aquesta setmana visiten l’EF Barberà Andalucia.