L’Amateur cau (2-1) en la seva visita a l’EF Barberà Andalucia a la tretzena jornada del grup 6 de Tercera Divisió. Els de Jordi Garcia, de nou dominadors del matx, veuen com els locals aprofiten les imprecisions en defensa i la falta de contundència en atac per endur-se els tres punts i fer que el Mira-sol Baco sumi la segona derrota consecutiva.

El partit va tenir un dominador clar, el Miras-sol. Els verd-i-negres van tenir clares ocasions en el primer temps, mitjançant Eric Lison, Bernat Badrena, Delgado… però van ser els locals qui es van avançar amb una diana de Carlos Enrique Romero. Com sempre, la fragilitat defensiva mirasolenca els passava factura. Però de nou, Yago Sirio, qui està tenint molt protagonisme en el front atac mirasolenc, va aconseguir l’empat, que feia justícia al que s’havia vist en el primer temps.

A la represa el Barberà de nou es va avançar amb una diana de Javier Navarro. Amb aquest gol el partit va passar a uns minuts de joc erràtic, amb uns locals tirats enrere esperant les arribades d’un Mira-sol a qui el segon gol havia fet molt mal. Amb el pas dels minuts els de Jordi Garcia van tornar a recuperar el control del partit i van tenir alguna clara ocasió per empatar, com una d’Arroyo que va enviar la pilota al pal després d’avançar-se al porter.

Al final, la mateixa història que en molts dels partits d’aquesta temporada, domini mirasolenc que no es tradueix en gols, i nova derrota. Amb 15 punts els verd-i-negres són dotzens i aquesta setmana reben l’EF Planadeu.