El Femení goleja el CF Pardinyes B (5-1) a l’onzena jornada del grup 1 de Primera Divisió. Un matx que serveix perquè el tàndem que fins ara entrenava l’equip, format per Pedro Salado i Antonio Bedoya, s’acomiadi amb un triomf, ja que no poden continuar per incompatibilitat laboral. Seran substituïts per dues persones de la casa, la coordinadora de la secció femenina i exjugadora del club, Mireia Marco, i l’entrenador del Cadet A i Prebenjamí A, Juan Castelló.

En el primer temps les mirasolenques van ser molt superiors, pressionant a dalt i recuperant pilotes fàcilment, davant un Pardinyes B molt batallador. Les locals van marxar al descans amb un avantatge de 2 a 0. Un gran gol de Maria Brau de cap a la sortida d’un córner va obrir la llauna, i Leticia Illa va fer el segon abans del 45 culminant un 1 contra 1. En el segon temps, les visitants van millorar en els primers minuts, però les de Pedro Salado van sentenciar amb tres gols més obra de Carla Fernández, Tania Torrecabota i de nou Maria Brau, amb un gran gol de falta. Abans del final les visitants van fer el gol de l’honor mitjançant Laura Puig-gros. El matx va suposar el debut de Sonia Lorenzo i Ana Victoria Ruiz de Conejo.

Així doncs, es tanca l’etapa de Pedro Salado en el club, després d’agafar les regnes de l’equip a mitjans de la temporada passada i aconseguint la permanència i aquesta sent setenes amb 17 punts, 5 victòries, 2 empats i 4 derrotes. Des del club li desitgem molta sort en el nou projecte professional i li donem les gràcies per la seva dedicació i passió, així com al seu segon, Antonio Bedoya. Aquesta setmana debuten a la banqueta Marco i Castelló i ho faran visitant l’UD Viladecans.