Els homes de Jordi Garcia sumen un important triomf (4-2) davant l’EF Planadeu després de tres jornades sense conèixer la victòria en el grup 6 de Tercera Catalana. Un matx molt igualat, sense un clar dominador, que malgrat el resultat, va estar marcat per l’encert dels porters en moltes fases del partit.

Malgrat tenir bones ocasions per marcar el Mira-sol, va avançar-se l’EF Planadeu amb un gol d’Alexis Segovia de penal. Una diana que va portar el domini visitant, fins que poc a poc els locals va igualar les forces i abans del descans Oriol Escuer feia l’empat per als mirasolencs.

Amb la igualada, en el segon temps va sortir millor el conjunt locals i Yago Sirio primer i Pepe Cuevas després van posar terra per mig amb dos gols, que ampliarien amb una nova diana de nou de Yago Sirio en aquest cas de penal. Els visitant no van baixar els braços tot i perdre 4 a 1 i Gregoria Vigueras va retallar distàncies fent el segon. Les bones intervencions a les dues porteries van impedir més gols en uns minuts finals en què el partit va embogir.

Al final, tres punts d’or per als mirasolencs que en sumen 18 i són onzens. La següent jornada, aquesta setmana no per descans federatiu, visiten l’Hospitalense, que té 13 punts.