Els de Jordi Garcia afrontaven el matx amb nomes dos canvis en un partit condicionat per les baixes. Malgrat tenir pocs efectius, els mirasolencs van imposar la seva superioritat en el camp i va aconseguir endur-se els tres punts superant (0-2) l’Hospitalense.

Des del principi els visitants es van fer amb el control del partit davant un Hospitalense que no aconseguia frenar el joc combinatiu mirasolenc. La falta de precisió en els metres finals va impedir que el Mira-sol Baco marxara al descans amb un clar avantatge, tot i que Albert Sánchez si que va fer el 0-1 aprofitant un bona jugada per banda de Daniel Delgado.

En el segon temps, tot i que va continuar el domini dels mirasolencs, van acusar la falta d’homes de refresc, tot i que Jordi Garcia va moure la banqueta i va donar minuts a tots els homes. Amb el pas del partit, els locals van augmentar la seva intensitat i van començar a penjar pilotes llargues a l’esquena de la defensa mirasolenca, que va patir en jugades a pilota parada i centres laterals. Victor Beas va fer un parell de bones intervencions que van impedir que el conjunt local aconseguís l’empat i cap al final, Marc Arroyo va sentenciar fent el 0 a 2.

Tres punts d’or per al Mira-sol Baco que en suma 21 i es 10é a la classificació. Aquesta setmana tanquen l’any a casa contra el CD La Guardia, penúltim amb 4 punts.