Els homes de Jordi Garcia inicien malament l’any amb una sonora golejada al camp del CD Llano (6-1). Malgrat tenir el control del joc, els mirasolencs s’han vist superats per la intensitat, el joc directe i una gran defensa dels sabadellencs.

S’han avançat els locals amb un gol d’Ismail Kabouri, que ha aprofitat una bola a l’espai. El Llano ha tret partit de les pilotes penjades a l’esquena de la defensa mirasolenca. Els verd-i-negres ho han intentat i han tingut el control del partit fins a 3/4 de camp, tot i que se’ls ha apagat el llum en la darrera passada. Zapata ha fet el 2-0 amb un fort xut llunyà després d’una bona jugada personal. Amb el 2 a 0, s’ha arribat al descans, amb la sensació que els mirasolencs podrien haver aconseguit un millor resultat.

A la represa el mateix guió, un Llano molt segur defensivament, molt intens i molt perillós a la contra. Gutiérrez ha fet el 3-0 de nou en un 1 contra 1, però ràpidament el Mira-sol ha retallat distàncies amb un bon gol de Delgado després d’un xut des de la frontal. Amb els mirasolencs llençats en busca de la remuntada, el Llano va llegir a la perfecció el final del partit i amb tres contres de manual va sentenciar el matx amb dos gols de Gutiérrez i un de Kabouri.

Al final, la golejada encaixada més amplia de la temporada davant un rival molt potent. Els mirasolencs tanquen la primera volta amb 21 punts i en dotzena posició. Aquesta setmana visiten el Marina-Can Gambús, equip contra el que van empatar a un a l’anada.