El conjunt dirigit per Juan Castelló i Mireia Marco suma un punt contra el CF Martorell a la darrera jornada de la primera volta en el grup 1 de Primera Divisió. Un partit on les mirasolenques arribaven amb moltes baixes per lesió i grip, i on fins i tot dues de les tres suplents van jugar minvades de forces.

El primer temps va estar molt igualat, amb un Martorell molt intens. En la segona part les visitants van augmentar el ritme i les verd-i-negres van haver d’esmerçar-me en defensa. Malgrat això, es van avançar les mirasolenques amb un gol de Tania Torrecabota després d’una bona jugada personal. El Martorell no va baixar els braços i en el 75 va aconseguir l’empat amb un gol de Jasmina Alarcón, qui va transformar un penal comes per Jessica Torres. Al final un punt per a cada equip en un partit on l’empat va ser el resultat mes just.

Amb final de la primera volta les mirasolenques arriben en sisena posició amb 22 punts, fruit de sis victòries, quatre empats i cinc derrotes, 32 gols a favor i 35 en contra, i amb Tania Torrecabota com a pitxitxi amb 11 gols. Aquesta setmana comencen la segona volta i ho fan a casa rebent el Levante Las Planas B, que a l’anada les van superar per un clar 5 a 1.