Els homes de Jordi Garcia empaten (2-2) davant el Marina-Can Gambus a la primera jornada de la segona volta del grup 6 de Tercera Catalana. Un matx on els errors puntuals a la sortida de bola van impedir que els mirasolencs s’emportessin els tres punts, amb moltes ocasions i un clar domini del joc.
Els sabadellencs es van avançar en el minut 7, quan Eric Elvira va aprofitar una errada defensiva en la sortida per anotar en un 1 contra 1 davant Victor Beas. Un gol que no feia justícia al que es veia al camp, però que demostrava la major efectivitat dels locals cara porteria. Malgrat les moltes ocasions per marcar, els mirasolencs van marxar un gol per sota en el marcador.
En el segon temps, mateixa tònica, amb domini visitant i un Marina Can Gambus molt efectiu, que feia de nou el segon gol mitjançant Francisco Rojas, aprofitant una jugada embolicada dins l’àrea. Quedava mitja hora per davant i els mirasolencs no van perdre els nervis. Van continuar jugant de la mateixa manera, conscients que alguna bola tenia que entrar. En el 75, una bona passada filtrada per Ayala a Juan Lizarriturry, va significar el 2 a 1, i gairebé a les acaballes, de nou Lizarriturry va anotar, en aquest cas a la sortida d’un còrner.
Amb el punt, els mirasolencs sumen 22 i son dotzens. Aquesta setmana a casa, derbi contra el Junior. A l’anada els blau-i-negres es van endur el triomf per 3 a 2.