Les mirasolenques sumen un bon punt (2-2) davant un Levante-Las Planas que a l’anada les va golejar (5-1). Un empat de mèrit fruit d’una gran primera part en que les de Juan Castelló i Mireia Marco van sortir molt intenses. Als tres minuts un magistral llançament de falta de Jessica Muriana va significar l’1-0 i en el 20, Tania Torrecabota feia el segon en un corner, avançant-se a la marca en el primer pal. Ràpidament però, les visitants retallaven distancies amb una diana de falta directa de Judith Sancho. Al descans s’arribava amb el mínim avantatge per a les locals i la sensació d’haver fet les coses bé.
Però en el segon temps les mirasolenques van acusar l’esforç de la primera part i van fer una davallada física, que va aprofitar el Levante-Las Planas B per dominar el joc. En el 67 Carla Balagué anotava l’empat al culminar una passada de la mort després d’una pilota que havia superat l’esquena de la defensa del Mira-sol Baco. Els darrers minuts van ser de setge total de les visitants, però les mirasolenques van saber aguantar les embranzides, per sumar un punt d’or davant un rival de la part alta de la classificació.
El Femeni suma 23 punts i es setè i aquesta setmana visiten el Gimnàstic Manresa, penúltim i que a l’anada va caure (1-0) a la ZEM de Mira-sol.