Els mirasolencs cauen en els darrers instants en el derbi santcugatenc contra el Junior (0-1) a la dinovena jornada del grup 6 de Tercera Catalana. Amb la derrota els de Jordi Garcia sumen quatre jornades sense conèixer el triomf.
Un primer temps molt igualat on el Junior va sortir molt be, impedint que els de Mira-sol poguessin fer el seu joc habitual. Un joc contundent on les segones jugades van cobrar molta importància i el perill es va crear a pilota parada. Nomes en els darrers minuts del primer temps els locals van tenir mes control del joc i ocasions mes clares.
A la represa el partit va canviar i el Mira-sol es va fer amb el control del joc, fent una bona circulació de pilota i tancant el Junior en el seu camp. Una bona pressió va propiciar rapides recuperacions de pilota per part dels de Jordi Garcia i gaudir de cinc o sis clares ocasions, on a vegades el pal i d’altres el porter del Junior van evitar el gol. De la seva banda el Junior, va aprofitar alguna pèrdua local per posar en problemes a un Victor Beas que va saber resoldre les poques arribades dels blau-i-negres. Però gairebé a les acaballes, un refús en un córner, va deixar sol a Jan Guix que va saber marcar i fer el 0-1 sense temps de reacció per als mirasolencs, que veien com s’escapaven els punts de casa una setmana més.
Amb la derrota el Mira-sol Baco es queda en tretzena posició amb 22 punts i aquesta setmana visiten un rival directe de la zona baixa, el Cerdanyola B. A l’anada el resultat va ser favorable als mirasolencs per 2 a 0.