Les mirasolenques perden davant el Nàstic Manresa (4-3) a la jornada 17 del grup 1 de Primera Divisió. Una derrota en un matx amb molt poc ritme per part dels dos equips i on les del Bages van saber aprofitar les poques ocasions que van generar.
Es va avançar el Manresa amb un gol de Sheila Font en el 17, al que va respondre Lorena Arnalot en el 25. La igualtat era màxima i cap dels dos equips s’imposava a l’altre en el joc, tot i que les locals es van mostrar molt efectives i van aconseguir dos gols més abans del descans obra de Bàrbara da Cunha i Isabel Ramírez. Carla Fernández va escurçar distàncies fent el segon abans de la mitja part.
Però a la represa el guió no va canviar i de nou les locals van aconseguir marcar en una de les poques arribades. Isabel Ramírez va fer el quart gol que gairebé sentenciava el matx i que posava molt difícils les coses a les noies de Mireia Marco i Juan Castelló. Malgrat ho van intentar, no va ser fins gairebé a les acaballes quan de nou Lorena Arnalot va fer el tercer gol, ja sense marge de reacció.
Amb la derrota les mirasolenques es queden sisenes amb 23 punts i aquesta setmana reben l’ENFAF Andorra, desè amb 18 punts. A l’anada van empatar a un gol (1-1) a terres andorranes.