Els mirasolencs surten perdedors d’un partit boig contra un bon equip com és el Can Rull Rómulo Tronchoni (3-4). Una nova derrota que apropa més encara els de Jordi Garcia a la zona perillosa de la classificació i deixa una setmana més, i ja en van cinc, al conjunt mirasolenc sense sumar els tres punts.
Es van avançar els visitants amb una rematada de cap a una centrada lateral de falta, mitjançant Carlos Raya. Una gol al que van respondre ràpidament els locals, amb dues dianes d’Adri Ayala, la primera en un 1 contra 1 davant el porter i la segona en una falta directa. Però el matx estava boig i cap dels dos equips dominava el joc. De nou els visitants van posar les taules amb un gol d’Alejandro Soto en un 1 contra 1, i abans d’arribar al descans dos gols més. El tercer del Mira-sol, obra d’Albert Sánchez culminant dins l’àrea una bona jugada d’equip i en la següent, arribaria l’empat dels sabadellencs amb un fort xut d’uns 30 metres de Francisco José Rosal.
En el segon temps el partit va estar més controlat pels visitants, que dominaven la bola sense gaire perill. El Mira-sol, de la seva banda, buscava la contra i va tenir algunes opcions, però a mesura que passaven els minuts, el cansament va aparèixer en els locals i sense gaires canvis van veure com el Can Rull es feia amb el domini total. A cinc minuts del final, Alejandro Lebron feia el 3 a 4 a la sortida d’un córner i sense capacitat de reacció per banda local.
Amb la derrota els de Jordi Garcia són catorzens amb 22 punts i aquesta setmana visiten el CD Badia.