El femení mirasolenc trenca una mala ratxa de resultats amb una important victÒria (2-1) davant el Fontsanta-FatjóB i se situa sisè amb 26 punts.

Els primers minuts van ser de clar domini local, molt intenses i pressionant al rival sense deixar-lo jugar. En el 15, Lorena Arnalot va inaugurar el marcador merescudament per a un Mira-sol Baco que havia estat molt superior. Però a mesura que avançava el matx, les forces es van igualar i el partit, amb un àrbitre molt permissiu, es va aturar molt per les faltes comeses per tots dos equips. Al final, es va arribar amb un mínim avantatge per a les mirasolenques.

A la represa, va entrar Sonia Lorenzo per donar mes velocitat al contratac. Tots dos equips van gaudir d’ocasions per marcar, però el ritme continuava estant trencat amb moltes faltes al migcamp. Amb l’entrada de Tania Torrecabota, les mirasolenques van guanyar en perill a davant i precisament la davantera verd-i-negra va fer el 2 a 0 que semblava que sentenciava el matx. Però en el darrer minut, un rebuig de la portera local a un xut de falta llunyà el va aprofitar Àngela Jiménez per fer el 2 a 1 i donar emoció a un final de partit on les visitants van gaudir d’alguna ocasió més per empatar.

Al final triomf local que trenca una ratxa de cinc jornades sense guanyar, i aquesta setmana les de Juan Castelló visiten el Riudoms, segon classificat.