El primer equip mirasolenc cau (6-0) en la seva visita al CD Badia i entra per primera vegada en zona de descens. Una derrota clara contra un equip de la zona mitja alta de la classificació en un partit on els de Mira-sol anaven mermats per les baixes i van completar la convocatòria amb fins a cinc jugadors del Juvenil A. La derrota i les males sensacions de les darreres jornades, on els verd-i-negres han sumat 1 punt dels darrers 18 disputats entrant perillosament en posicions de descens a Quarta Catalana, han provocat la destitució del tècnic Jordi Garcia. Així doncs, Jordi Garcia tanca la seva etapa en el club amb un balanç de 6 victòries, 4 empats i 11 derrotes en 21 partits jugats. Des del Mira-sol Baco li agraïm la seva dedicació, esforç, entrega i professionalitat i li desitgem molts èxits en propers projectes.

Respecte el partit, amb el porter del Juvenil A com a titular i un onze amb jugador menys habituals els mirasolencs van arribar al descans amb un desavantatge de 4 a 0, fruit dels gols de Samuel Aranda, Robert Sánchez, Abel Vicente i Sergio Esteo. Una primera part que deixava el partit vist per sentencia i tota la segona part per endavant. A la represa, Jordi Garcia va fer debutar a tres juvenils, Esteve Vila, Raul Fernández i Guillermo Gesa, però el partit no va canviar gaire, tot i que va aturar la trencadissa del primer temps. Nomes cap al final els locals van poder fer dos gols mes, tots dos obra de Daniel Rodríguez, per acabar el matx amb una golejada, 6 a 0 en contra.

Aquest diumenge el rival serà l’Atlètic Prat Delta B, cuer amb 0 punts. Abans, el club anunciarà el substitut que s’encarregarà de l’equip a partir ja d’aquesta jornada.