El primer equip inicia l’etapa de Gabriel Bravo i Juan Francisco Jimenez-Peña amb un triomf (3-1) davant l’Atlètic Prat Delta B. Amb la victoria els mirasolencs trenquen una mala ratxa de resultats i sumen 25 punts, i surten del descens quedant-se a dos punts.

Els va costar entrar en el partit als verd-i-negres, marcats per l’ansietat i els nervis d’haver de sumar el triomf, si o si davant el cuer de la categoria. En el minut 16, Bernat Badrena va trencar l’empat, posat per davant el seu equip. Van arribar mes ocasions locals, però en el darrer minut del primer temps, Eric Moya va fer l’empat per als pratencs.

Nomes començar la segona part, Eric Lison va fer el 2 a 1, que calmava els nervis en l’equip local, que va passar a tenir el control del partit i del joc, amb ocasions per fer mes gran l’avantatge. Però no va ser fins el darrer minut, quan de nou Bernat Badrena va sentenciar amb el tercer gol del Mira-sol Baco i el segon del seu compte particular. L’Atlètic Prat Delta en el segon temps no va crear gaire perill, nomes en pilotes llargues.

La següent jornada els mirasolencs visiten el Juventud 25 de Septiembre.