El primer equip suma el segon triomf consecutiu i inicia una bona ratxa de resultats des de l’arribada de Gabriel Bravo, dos triomfs en dos partits.

Contra el Juventud 25 de Septiembre, equip de la zona mitja alta de la classificació, els mirasolencs es van mostrar com un equip compacte i molt seriós, i no van concedir gaires ocasions de gol als rubinencs. Un primer temps sense gols va donar peu a una segona part on els verd-i-negres van avançar-se amb una diana de Carlos Gironella en el 62, fent justícia a les majors arribades visitants. Nomes en els darrers minuts els locals van apropar-se amb mes perill a la porter defensada per Victor Beas, però el conjunt mirasolenc es va mostrar molt segur.

Amb el triomf el Mira-sol Baco suma 28 punts i es tretze. Aquesta setmana reben a La Romànica, setè amb 42 punts. A l’anada tots dos equips van empatar a dos gols (2-2).