El femení del Mira-sol Baco cau (1-2) davant el CF Verdu-Vall de Corb a la jornada 22 del grup 1 de Primera Divisió. Les de Juan Castelló es veuen perjudicades per errades defensives en la segona part i veuen com marxen els tres punts de la ZEM de Mira-sol.

En el primer temps, tot i estar el partit igualat les locals van sortir be al camp, ben situades i creant ocasions de perill. En una jugada iniciada des de darrera, Tania Torrecabota va fer el primer per a les locals, amb un gol amb el que les mirasolenques arribaven amb avantatge al descans.

A la segona part el partit va canviar amb dues errades defensives que van condemnar a les locals amb dos gols en contra, impossibles de remuntar, que els van portar una nova derrota. Maria Orteu i Jana Vendrell van ser les anotadores per part del conjunt lleidatà.

Amb la derrota les de Juan Castelló sumen 26 punts i son vuitenes. Aquesta setmana visiten l’AEM, que esta un lloc per davant amb un punt mes. A l’anada les mirasolenques van guanyar per 2 a 0.