El primer equip suma el tercer triomf des de que Gabriel Bravo és el nou entrenador s’allunya del descens. Els mirasolencs superen La Romànica per 3 a 0.

El primer temps va ser igualat i jugat de tu a tu entre els dos equips. Sense un dominador clar, ràpidament es van avançar els locals amb un gol de cap de José Cuevas. Un gol que va despertar els visitants, que al final de la primera part van tenir una clara ocasió per empatar.

En el segon temps, la balança es va decantar de banda mirasolenca i més amb l’expulsió per doble groga de Miguel Ángel Espadas. Els locals van aprofitar jugar amb superioritat i Yago Henne va fer el segon, amb diverses ocasions més per ampliar l’avantatge. Va ser en pròpia porta com va arribar el tercer obra de José Miguel Almazán. En el segon temps els visitants gairebé no van inquietar la porteria de íictor Beas.

Amb el triomf els de Mira-sol sumen 31 punts i aquesta setmana reben la UE Castellbisbal, sisè amb 44. A l’anada els mirasolencs van caure per 2 a 1.