El femení del Mira-sol Baco cau (2-1) en la seva visita a l’AEM a la jornada 23 del grup 1 de Primera. Un mal primer temps deixa sense punts a un equip que ja suma tres derrotes consecutives.
L’AEM va imposar el seu joc en el primer temps, tot i que els gols locals van arribar de dos regals del Mira-sol. En el primer, una falta lateral en que el rebuig d’Henar Clavero va quedar franc perquè la davantera Alba Godia fes el primer a plaer. I en el segon, un malentès entre la portera i la defensa, va propiciar el segon gol obra d’Ainhoa Torres.
En el segon temps Juan Castelló va moure la banqueta i el partit va canviar. Les mirasolenques van tenir mes presencia en atac i ocasions per marcar, tot i que nomes van poder fer-ho amb un xut de vaselina de Maria Brau. Un gol insuficient per poder portar algun punt de terres lleidatanes.
Amb la derrota les mirasolenques son vuitenes amb 26 punts i aquesta setmana visiten el EF Manu Lanzarote, dotzenes amb 22.