El conjunt de Juan Castelló supera (2-3) al Femení Manu Lanzarote a la jornada 23 del grup 1 de Primera Divisió. Les mirasolenques recuperen la confiança després de tres jornades sense sumar amb un hat trick de Lorena Arnalot.

Van començar molt bé les de Mira-sol amb un gol de Lorena Arnalot aprofitant una jugada combinativa. Però van empatar les locals amb un gol de Celia Urgeles aprofitant una errada en defensa de les de Juan Castelló. Abans del descans, dos gols més, un de Lorena Arnalot i l’empat de Asha Sancho, per arribar 2 a 2 a la mitja part.

En el segon temps, les mirasolenques van tenir mes ocasions i fins i tot Tania Torrecabota va fallar un penal. Però abans del final, de nou Lorena Arnalot va culminar una gran actuació fent el 2 a 3 i emportant-se els tres punts cap a Mira-sol.

Amb el triomf les mirasolenques sumen 29 i són vuitenes. Aquesta setmana reben la FUE Cornellà.