El conjunt de Juan Castelló empata (2-2) contra el fins ara líder de la categoria, el FUE Cornellà. Un bon punt de les mirasolenques en un partit molt seriós.

Les verd-i-negres van saber patir contra un dels equips punters de la categoria, i fins i tot es van avançar amb un gol de Lorena Arnalot en el minut 19, després d’una gran jugada de Tania Torrecabota que va anar-se de fins i tot 3 jugadores rivals per deixar que la seva companya marqués a plaer. Però abans del descans les visitants van poder empatar després d’una bona jugada per banda esquerra que va saber culminar dins l’àrea Daniela Oppitz.

En el segon temps les mirasolenques van saber mantenir la regularitat i no va ser fins el minut 62 quan les visitants van imposar la lògica i es van avançar en el marcador. Ho va intentar el Mira-sol, i fins i tot va canviar el sistema passant a jugar amb 3 defenses. En una bola recuperada, Lorena va ser víctima d’un penal que va saber transformar Maria Brau per fer l’empat. En els darrers minuts, assetjament total de les de Cornellà, que no van poder marcar, marxant amb només un punt de Mira-sol, i deixant-se el liderat.

Amb el triomf les mirasolenques sumen 30 i son vuitenes. Aquesta setmana visiten el Pardinyes.