El primer equip cau (3-2) en la seva visita a la PD Pajaril en partit corresponent a la jornada 27 del grup 6 de Tercera Catalana. Segona derrota consecutiva dels mirasolencs que tornen a encadenar una mala ratxa de resultats.

Van començar bé els de Mira-sol, amb ocasions i un primer gol de Yago Sirio en el minut 9. El partit estava controlat, però el guió va canviar en el minut 20, quan Marc Arroyo va veure la vermella directa en un penal i el seu equip es va quedar amb 10 jugadors. Albert Julián va ser l’autor de l’empat. Malgrat jugar amb un home menys, els mirasolencs no van patir excessivament, i es va arribar amb empat al descans.

A la represa va continuar el domini local, tot i que els visitants tenien el partit controlat. En el 70, una errada defensiva va propiciar el segon gol de la PD Pajaril, obra de Genís Rosa. Però els mirasolencs va saber empatar, amb una diana d’Alberto González en el 80. Quan semblava que el partit acabaria amb empat, bon resultat després de jugar gairebé 70 minuts amb inferioritat, una nova errada defensiva va suposar el tercer i definitiu gol dels locals, que els donava els tres punts. L’autor va ser Eloy Real.

Una derrota que deixa els de Gabriel Bravo quarts per la cau amb 31 punts. Aquesta setmana arriba el derbi, reben la visita del Sant Cugat FC B, un lloc per sobre a la classificació amb 33 punts.