El conjunt de Juan Castelló cau (4-3) en la seva visita al Pardinyes B a la jornada 26 del grup 1 de Primera Divisió.

El primer temps va acabar amb un mínim avantatge gràcies al matiner gol d’Ona Llordella, que va anotar un hat trick. Va ser a la represa quan el partit va embogir, sobretot en els darrers 10 minuts. Semblava que sentenciaven les locals només començar el segon temps, quan Ona Llordella anotava dos gols consecutius que deixaven el partit molt coll amunt per a les de Juan Castelló. I no va ser fins el minut 80 quan les mirasolenques van retallar distàncies amb una diana de Roser Ventura, qui en el 87 posava emoció fent també el 3-2. Però de nou les lleidatanes posaven distancia en el marcador, amb un gol de Laura Puig-gros. I continuant amb la bogeria final, Maria Brau tornava a ficar a les seves al partit, fent inútil una reacció que potser va arribar tard per poder aconseguir un millor resultat.

Amb la derrota les mirasolenques continuen vuitenes amb 30 punts. Aquesta setmana reben la visita del Viladecans, cinquè classificat i que a l’anada va guanyar clarament (4-0) a l’equip verd-i-negre.