El primer equip supera el Sant Cugat FC B (2-0) a la jornada 28 del grup 6 de Tercera Catalana. Una victòria balsàmica per als de Gabriel Bravo, que trenquen una mala ratxa de dues jornades perdent i s’allunyen del descens davant un rival directe.

Un partit molt igualat, sense gaires ocasions i que es va decidir per la major efectivitat mirasolenca a l’àrea. En el primer temps no es van veure moltes ocasions, però Yago Henne va fer l’1-0 amb un gran gol en el minut 24.

En el segon temps el matx va seguir la mateixa dinàmica, amb poques ocasions i molta intensitat en totes dues bandes, que es va veure reflectit en el número de targetes que va mostrar l’àrbitre. Dani Delgado va sentenciar el matx transformant un penal en el minut 60. Els locals van finalitzar amb un home menys per expulsió de Juan Lizarriturry.

Amb el triomf els mirasolencs es col·loquen en tretzena posició amb 34 punts. Aquesta setmana visiten el líder, el Tibidabo, que a l’anada es va imposar 2 a 4 en el partit disputat a la ZEM de Mira-sol.

 

Imatge: Arxiu 2016/2017