El conjunt de Juan Castelló torna a perdre (2-0) davant el CF Pallejà B a la jornada 28 del grup 1 de Primera Catalana i també (2-3) davant el Viladecans, en partit corresponent a la jornada 27 i que s’havia aplaçat.

En el partit del cap de setmana, les mirasolenques van veure’s superades per les cueres de la categoria i van acusar una gran falta d’efectivitat cara porteria. En la primera part van disposar de moltes i moltes ocasions per marcar i no van poder. Per contra, les locals van marcar en una de les poques que van generar mitjançant Rut Amat.

En el segon temps, de nou domini de les mirasolenques que van poder marcar en moltes ocasions i no van saber fer-ho. Les de Pallejà, molt ben posades a darrera, van sortir a la contra i van fer el segon en una de les poques ocasions que van generar  obra de Gisel Urgeles.

Pel que fa al matx disputat dimecres i corresponent a la jornada 27, les mirasolenques no van poder sumar cap punt. Una primera part amb un clar avantatge al descans per a les de Viladecans (0-2) amb dues dianes de Ainhoa Vallecillos, va donar lloc a una segona part més moguda, primer amb el gol de Jessica Muriana per a les de Juan Castelló, i el tercer del Viladecans, de nou d’Ainhoa Vallecillos, qui va signar un hat trick. Abans del final, Maria Brau va fer el 2-3 que no servia de res.

Amb les dues derrotes els de Mira-sol continuen amb 30 punts i són novenes. Aquest cap de setmana descansen i dimecres a les 20:30, el derbi contra el Sant Cugat FC ‘B’ a casa.