El conjunt de Juan Castelló supera (2-1) el Sant Cugat B en la penúltima jornada del grup 1 de Primera Divisió en un partit molt igualat i amb molt ambient a la ZEM de Mira-sol. Les verd-i-negres sumen 34 punts i són vuitenes.
El primer temps va ser de més domini local, que va anar-se’n al descans amb un 2 a 0 a favor amb gols de Roser Ventura de xut llunyà i Jessica Muriana a la sortida d’un còrner. Un gran primer temps amb ocasions i ritme, sobretot per part mirasolenca.
En la segona part els primers minuts van continuar de domini local, però a mesura que avançava el Sant Cugat B va començar a arribar amb més perill, i va poder retallar distàncies amb un gol de Laura Sesè. Les santcugatenques van tenir opcions d’empatar, però les locals van poder aguantar el resultat i van fer un pal. Al final, victòria mirasolenca.
Aquesta setmana les mirasolenques tanquen la temporada contra el CF Martorell. A l’anada van empatar (1-1)