El primer equip empata (3-3) en la seva visita a l’EF Planadeu a la jornada 31 del grup 6 de Tercera Catalana. Els mirasolencs desaprofiten un 0 a 3 a favor i jugant amb un home més, veuen com el Planadeu empata el partit.
En el primer temps els de Gabi Bravo van ser molt superiors i van marcar tres gols abans de la mitja hora, amb un hat trick de Yago Sirio. Amb el matx controlat, els locals van retallar distàncies amb un gol d’Àlex, per arribar al descans 1 a 3 a favor dels verd-i-negres. En el 39 Luis Domene va veure la segona groga deixant el Planadeu amb un home menys.
En el segon temps, amb tot a favor, els mirasolencs van veure com el Planadeu empatava amb gols d’Àlex i Emilio José en poc menys de 10 minuts. Quedava molt per davant i tot i jugar amb un home més, els de Mira-sol van patir per mantenir el resultat, fallant fins i tot els locals dos penalts.
Al final un punt d’or veient com va anar el partit i els de Mira-sol són tretzens amb 38 punts. Aquesta setmana reben l’Hospitalense, setzè amb 24. A l’anada els mirasolencs van guanyar (0-2).

Foto: arxiu 2017/2018