El conjunt de Juan Castelló s’emporta el triomf (0-3) de la seva visita al CF Martorell a la darrera jornada del grup 1 de Primera, i suma així dues victòries consecutives. Dos gols de Jessica Muriana, un al final del primer temps i un al principi del segon i la sentència de Julia Sangüesa han estat suficients per endur-se un matx que han dominat les mirasolenques davant un Martorell que no ha tingut opcions durant tot el partit i sense idees per contrarestar el joc verd-i-negre.
Un final de trajecte en una temporada irregular que ha vist passar dos entrenadors, en una primera etapa amb Pedro Salado al capdavant, amb 5 victòries, 2 empats i 4 derrotes, i una segona amb Juan Castelló amb 5 victòries, 4 empats i 8 derrotes. En total 36 punts i una setena posició a la classificació. Tania Torrecabota amb 14 gols ha estat la màxima golejadora de l’equip.