Els verd-i-negres van iniciar la pretemporada fa gairebé dues setmanes. Fotografia: Enric Albarracín

El primer equip del CFU Mirasol-Baco ha iniciat la pretemporada amb la mirada posada al debut a la competició de Tercera Catalana. Serà la primera temporada de Carlos Murillo a la banqueta, que aquest estiu s’ha compromès després de desvincular-se del CF Barceloneta. Després de gairebé dues setmanes de preparació, el tècnic verd-i-negre passa balanç de la feina feta fins ara.

Murillo explica que “en aquesta pretemporada estem treballant amb només la meitat de la plantilla ja que molts jugadors són de vacances i d’altres a prova”. Malgrat tot, l’entrenador del CFU Mirasol-Baco subratlla que “la predisposició dels jugadors està sent bona, però hem d’acabar de confegir la plantilla i un cop ho tinguem tot enllestit podrem saber què ens espera aquesta temporada”.

Dos amistosos aquest cap de setmana

Els verd-i-negres tenen una doble confrontació aquest cap de setmana que serviran per tancar la pretemporada. Dissabte, a les 18 hores, al Municipal de Mirasol, l’equip de Murillo rebrà la PB Sant Cugat. I diumenge, a les 19 hores, a Molins de Rei davant l’Incresa Atlètic FC.

El cap de setmana passat, els verd-i-negres van encaixar una derrota davant el filial del CF Sant Andreu de la Barca (3-2) en el primer duel de preparació. El CFU Mirasol-Baco es va avançar dues vegades en el marcador amb gols d’Arroyo i Juan, però en el darrer quart d’hora els locals van capgirar el marcador. La temporada oficial començarà el 7 de setembre al camp de la UE Castellar. El primer rival dels verd-i-negres a casa serà la UE Castellbisbal.