Els verd-i-negres tenen un debut costerut davant un dels candidats a l’ascens. Fotografia: Enric Albarracín

Aquest dissabte 7 de setembre (18.30 hores), el CF Mira-sol Baco s’estrena al grup 6 de Tercera Catalana amb la intenció de plantar cara a un dels candidats a l’ascens a Segona Catalana després de perdre la categoria la temporada passada. Els verd-i-negres tindran un debut costerut davant un rival que només ha perdut un partit dels cinc que ha disputat en la fase preparació.

És l’estrena, també, del tècnic Carlos Murillo a la banqueta verd-i-negra després d’una pretemporada marcada per la progressiva incorporació dels jugadors. “Ha estat un temps molt curt de pretemporada, especialment perquè la majoria s’han incorporat més tard. Això fa que anem a remolc”, subratlla Murillo. El CF Mira-sol Baco ha disputat tres partits de preparació abans de l’inici de lliga amb un balanç negatiu: dues derrotes davant el CF Sant Andreu de la Barca B (3-2) i l’Atlètic Incresa (1-0) i un empat davant el CF Sant Cugat (2-2).

Malgrat els resultats, el tècnic verd-i-negre assegura que “fins a la cinquena o sisena jornada no es podrà veure realment les possibilitats que tindrà l’equip aquesta temporada. Ara bé, la predisposició del vestidor és bona sabent que queda molta feina a fer”. Tot i això, el CF Mira-sol Baco buscarà la primera victòria del curs amb la prioritat de millorar amb escreix els registres de la campanya passada: 44 punts i un desè lloc a la classificació.