Els mirasolencs tornen a guanyar i ho fan (1-3) al camp de l’Atlètic Delta Prat B en la sisena jornada del grup 6 de Tercera Catalana.

Una primera part dominada clarament pels de Mira-sol que van marxar al descans amb un avantatge mínim de 0 a 1, tot i disposar de vuit o nou ocasions per marcar. Yago Sirio va ser l’autor de l’únic gol verd-i-negre en el primer temps.

A la represa, un centre xut del local Alejandro Martorell va acabar dins de la porteria de Victor Beas. Un gol que suposava l’empat i que igualava el partit, amb tota la segona part per davant per als de Jordi Garcia. Malgrat la insistència visitant, no va ser fins al minut 65 quan Dani Delgado va definir molt bé davant el porter una bona passada de Bernat Badrena. Un resultat curt que va provocar que els mirasolencs arribessin al final amb problemes per la possibilitat dels locals d’aconseguir l’empat. La tranquil·litat va arribar amb un gol de Bernat Badrena amb un xut de fora de l’àrea després d’un bon contratac de Marc Miguel i Juan Lizariturry.

Els de Mira-sol sumen 7 de 15 punts i aquesta setmana reben la visita del Joventut 25 de setembre. Els de Jordi Garcia són 11ª amb 7 punts.