El primer equip supera (5-3) l’Hospitalense en la jornada 32 del grup 6 de Tercera Catalana.

Els de Gabi Bravo van sortir molt endollats i es van avançar amb dues dianes de Yago Sirio, que suma 20 gols, una de penal per posar-se 2 a 0 en la primera mitja hora. En un contratac aïllat els visitants van retallar distancies amb una diana de Miguel Tocino. Uns darrers minuts bojos van viure dos gols mes, el 3 a 1 amb un gol de Daniel Delgado i el 3-2 obra d’Adrián Coronel per als riberencs.

En la segona part els mirasolencs van sortir de nou molt be i van portar el domini del joc. Poc a poc van tancar el matx amb dianes d’Iván González i la sentencia d’Albert Sánchez. Abans del final, els visitants van fer un tercer gol estèril mitjançant Diego Martínez.

A final, nou triomf dels de Gabi Bravo que sumen 41 punts i son onzens. Aquesta setmana visiten La Guardia, que a l’anada se’n va endur el triomf de la ZEM de Mira-sol (0-1).

 

Foto: arxiu 2016-2017