Pels fets ocorreguts en l’Assemblea General Extraordinària de la Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF) aquest 25 d’agost, i després de no haver-se pres les decisions que esperàvem, el CFU Mira-sol Baco mostra el seu rebuig categòric als esdeveniments succeïts durant la celebració del Mundial de futbol femení que va guanyar la selecció espanyola.
El CFU Mira-sol Baco, club que ha apostat clarament per impulsar el futbol femení i que defensa i treballa entre altres valors la igualtat i el respecte a tot el que representa el futbol, manifesta que:
  • Desaprova de forma contundent la actitud de falta de respecte cap a les persones manifestada pel Sr. Luis Rubiales.
  • Sol·licita de forma immediata la dimissió del Sr. Luis Rubiales, i la convocatòria de eleccions a la RFEF.
  • Que es faci tot el possible perque fets com aquest no es tornin a produir, i en cas de succeir, es legislin clarament les conseqüències.
  • Defensar els valors del esport amb igualtat d’oportunitats per qualsevol persona sigui quina sigui la seva condició (raça, edat, sexe, capacitats…)
Lamentem profundament que la notícia sigui aquest desagradable incident i no la consecució històrica d’un mundial de futbol femení, fet que es omple d’orgull.
El CFU Mira-sol Baco defensa, protegeix, promociona i impulsa el futbol femení i la igualtat d’oportunitats en el món del esport i en la vida.
Junta Directiva – CFU Mira-sol Baco