El tècnic badaloní va dirigir el CE Sant Gabriel, a Primera Divisió. Fotografia: FutFem

Toni Camacho (Badalona, 1974) s’ha convertit en el nou entrenador del sènior femení del CFU Mira-sol Baco en substitució d’Antonio Polidano ‘Poli’, qui ha deixat el càrrec per motius personals. Camacho s’estrenarà aquest diumenge davant el CE Sallent.

Camacho té una experiència de més de 20 anys com a entrenador i el seu primer contacte amb el futbol femení, l’any 2007, amb el CE Sant Gabriel. Set anys més tard va dirigir l’equip de Sant Adrià de Besòs a Primera Divisió -actualment Lliga Iberdrola-. La temporada passada va seure a la banqueta del CE Europa femení i des de l’estiu no dirigia cap equip. «No tinc cap problema en entrenar un equip tot i que no sigui la categoria més alta. A Mira-sol veig un projecte seriós al darrere, és un club jove i hi ha moltes ganes de seguir creixent», reconeix el tècnic badaloní.

Una de les prioritats de Camacho serà que «les jugadores es diverteixin dins el terreny de joc» i subratlla que serà «exigent per fer-les créixer a nivell individual i col·lectivament». La primera prova serà diumenge davant el CE Sallent. Les verd-i-negres volen tallar la ratxa de tres jornades sense guanyar amb un triomf convincent a Sant Cugat.