El CD Ruidoms arribava a Sant Cugat amb una ratxa de resultats que feien pensar en la dificultat del partit per a les de Pedro Salado. Les tarragonines van endur-se un clar (1-5) a favor, pero les mirasolenques van donar la cara, en especial la seva portera, Henar Clavero, que tot i rebre cinc gols va evitar-ne molts més.

El primer temps va acabar amb un 0-1 a favor de les visitants. Una centrada enverinada de Laura Garrit va suposar l’únic gol d’aquest primer temps per al CD Riudoms.

A la segona part les locals van sortir a apretar el rival i a buscar l’empat. Van dificultar la sortida de bola del CD Riudoms, que va canviar el registre i va crear perill amb la pilota aturada. En dos córners, les visitants van sentenciar el matx amb dos gols de Laura Mas. Joana Roig va fer-ne el quart definint en un 1 contra 1 davant la portera local. Carla Fernández va aconseguir el gol de l’honor per a les mirasolenques aprofitant una bona jugada de Tania Torrecabota. Abans del final, Marta Liria va aconseguir el definitiu 1 a 5 per al CD Riudoms.

Tot i el marcador final, les mirasolenques no van fer un mal partit i són desenes amb 7 punts. Aquesta setmana visiten el CF Verdu-Vall de Corb, quart classificat amb 12 punts.