L’Amateur cau (2-1) en la seva visita a la UE Castellbisbal a la novena jornada del grup 6 de Tercera Catalana.

La falta de contundència a les àrees condemna en molts partits a l’Amateur de Jordi Garcia. Els verd-i-negres saben controlar i dominar els rivals, i arriben amb claredat a la porteria rival, però no estan encertats en la definició. Contra els de Castellbisbal els mirasolencs van dominar bona part del partit i van tenir ocasions tant en el primer temps com en el segon, frenant la sortida de pilota dels locals i obligant-los a jugar en llarg.

Durant el matx, un gran gol de falta directa de Dani Delgado en el primer temps i en el segon, diverses ocasions de Bernat Badrena, Iago Sirio o el debutant Eric Lison, que no van saber definir. En els darrers minuts els locals van apretar i tot i les bones intervencions de Víctor Jiménez, la UE Castellbisbal va saber remuntar en els darrers cinc minuts de partit mitjançant gols de Fernando de Juan i Edgar Valdivieso.

Al final, nova derrota dels mirasolencs que amb vuit punts són tretzens a la classificació. Aquest dijous juguen a casa els darrers moments del partit que es va suspendre a falta de vuit minuts contra el CD Badia quan el resultat era d’empat a un gol (1-1).