El primer equip mirasolenc guanya (1-4) en la seva visita al CD La Guardia a la penúltima jornada del grup 6 de Tercera Catalana.

Un triomf solvent dels de Gabi Bravo que al descans guanyaven 1 a 3, amb dos gols de Yago Henne, que en suma 23, i un de José Cuevas. Els locals, que van sortir molt intensos, poc a poc es van anar diluint, tot i marcar de penal en el 35 mitjançant Eric Justo.

En el segon temps va continuar el domini mirasolenc, que va tenir diverses ocasions per fer més gran l’avantatge, malgrat que només van estar encertat en una d’elles, de nou obra de Yago Henne.

Amb el triomf els verd-i-negres són novens amb 44 punts i aquesta setmana tanquen la lliga a casa davant el Llano de Sabadell, quart classificat amb 68. A l’anada els sabadellencs van golejar l’equip mirasolenc (6-1).