El primer equip mirasolenc acaba la temporada 2018-2019 a la zona mitja de la taula en el grup 6 de Tercera Catalana. En el darrer partit de lliga els mirasolencs van caure (2-4) davant el Llano de Sabadell.

Un matx on els visitant es van avançar en el primer temps amb dos gols d’Omar Llop, amb els que es va arribar al descans amb 0 a 2 a favor. A la represa, va millorar el Mira-sol i va aconseguir l’empat, primer amb un gol de José Cuevas i l’empat de Yago Sirio. Però els sabadellencs van tornar a posar-se per davant, amb gols d’Ismail Kabouri i un de Kenneth Ruiz.

Al final els verd-i-negres acaben bé una temporada irregular, que va començar amb Jordi Garcia, entrenador de la jornada 1 a la 22, amb un balanç de 6 victòries, 4 empats i 12 derrotes. A la jornada 23, Gabi Bravo es va fer amb el control de l’equip, amb una balanç de 7 victòries, 1 empat i 4 derrotes. Yago Sirio ha estat el màxim golejador amb 24 gols, situant-se cinquè a la taula general.