El CFU Mira-sol Baco organitza la 17a edició del seu torneig de final de temporada, 4t Memorial Eufrasio Montiel. Com a novetat, la competició es disputa repartida en tres dies: aquest divendres a la tarda a partir de les set, jugaran l’Aleví Femení que disputarà un triangular contra el WSS Barcelona i la UE Castellar. Els més petits de la casa, els Mirasolencs, jugaran un amistós contra el Sant Cugat FC.

Dissabte arriba del torn dels equips alevins del club, A, B, C, D i E i el Prebenjamí A, que disputaran triangulars contra equips de l’EF Sabadell, el CP Sarrià, l’Aristoi Academy, el Terrassa FC, el CF Sant Andreu de la Barca i el CE Santa Eulàlia de Ronçana. A la tarda recordem que tindrà lloc la celebració de la ‘Festa dels Valors del Mira-sol’, amb activitats per als més petits al camp i un sopar a la nit, amb música per acabar la vetllada.

I per finalitzar, dissabte 15 de juny, torn per als benjamins, A, B, C i D i els Prebenjamins B, C i D, que jugaran contra el Sant Cugat FC, la PB Sant Cugat, l’EF Sabadell, el Terrassa FC, l’Aristoi Academy, el Club Juan XXIII i el FC Sant Quirze.